Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Nadat u een product heeft besteld, ontvangt u een verzendbevestiging (binnen 2-3 dagen). Om uw bestelling te volgen, gaat u naar onze pagina "Uw bestelling volgen" en voert u uw bestelnummer en e-mailadres in.

Het kan even duren voordat de pagina vernieuwd is. Opmerking: Soms is er een probleem met de weergave.

Als u uw bestelling niet direct kunt volgen, probeer dan het bestelnummer te gebruiken (zonder een e-mailadres in te voeren).

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Afhankelijk van uw locatie duurt een standaardlevering meestal tussen de 5 en 15 dagen (exclusief verwerkingsdagen).

Af en toe gaan er pakketten verloren, maar dit is zeer zeldzaam.

Als er meer dan een maand is verstreken en je hebt je bestelling nog steeds niet ontvangen, neem dan opnieuw contact met ons op via info@neovona.com en we sturen je bestelling graag opnieuw op en geven je een kortingscode ter compensatie.

Ik heb een verkeerde naam of adres ingevuld, wat moet ik doen?
Als je helaas een fout hebt gemaakt in je adres of naam die van invloed kan zijn op de verzending, neem dan zo snel mogelijk dezelfde dag nog contact met ons op via info@neovona.com en vermeld in de onderwerpregel dat je een fout hebt gemaakt.


Ik heb de verkeerde maat, wat kan ik doen?
Als u de verkeerde maat heeft besteld, neem dan binnen 24 uur na het plaatsen van uw bestelling contact met ons op, zodat wij deze kunnen wijzigen op info@neovona.com of op onze "Contact" pagina.Als u andere vragen heeft, neem dan contact met ons op via info@neovona.com. Wij zullen binnen 48 uur reageren.LEVERING INFO:

Vanwege de huidige situatie met COVID-19 in China en een promotieperiode met veel volumes, kan uw pakket vertraging oplopen. Onze levertijd is 7 tot 15 dagen.

Bezorgdiensten werken met minder personeel en veel commerciële vluchten zijn geannuleerd. Wij verzenden vanuit China, wat een aanzienlijke invloed heeft op onze levertijden. Maar maakt u zich geen zorgen, uw bestelling wordt verzonden! Bedankt voor uw begrip.